Öne Çıkanlar Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan tesk AES Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici ANTALYA Kuşadası Belediyesi Haberleri Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş rusya devlet başkanı vladimir putin çiftçi gündem başlıkları chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu kültür ve turizm bakanlığı galatasaray

Rock Müzik Efsanesi Apocalyptica  19 Eylül’de Zorlu PSM’de!

Klasik müzik ve hard rock dünyalarını birleştirip hem yeni hem de klasik bir tarz geliştirerek kendi tarzlarını yaratan rock müziğin efsane gruplarından Apocalyptica, 19 Eylül’de %100 Müzik'in katkılarıyla ‘PLAYS METALLICA VOL. 2 TOUR 2024’ kapsamında Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’ne geliyor.

Müzikal kariyerinde kendi tarzını yaratmış, rock müziğin efsanelerinden olan Apocalyptica, Eylül ayında ‘PLAYS METALLICA VOL. 2 TOUR 2024’ kapsamında Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’ni %100 Müzik'in katkılarıyla kasıp kavurmaya hazırlanıyor.

1996'da 'Plays Metallica By Four Cellos' albümünün çıkışından bu yana klasik eğitim almış bir grup çellistin metal müziğe olan hayranlıklarıyla klasik müzik ve hard rock dünyalarını birleştirip hem yeni hem de klasik bir tarz geliştirerek ortaya çıkardığı efsane grubu Apocalyptica, 19 Eylül Perşembe akşamı 21.30’da ‘PLAYS METALLICA VOL. 2 TOUR 2024’ kapsamında Turkcell Sahnesi’ne unutulmayacak bir konser gerçekleştirecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.