Türk pop müziğin süperstarı Ajda Pekkan 12 Haziran’da Beşiktaş Stadyumu’nda

Sana Ne Kime Ne”, “Hoşgör Sen”, “Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile” ve “Yakar Geçerim” gibi efsanevi şarkıların dev yorumcusu Ajda Pekkan, 12 Haziran’da İstanbul Beşiktaş Stadyumu’nda sevenleriyle buluşacak. Süperstarın uzun kariyerinin ilk stadyum konseri olacak bu muhteşem performansın biletleri Türkiye’nin lider ve en kapsayıcı online etkinlik platformu Biletinial’da satışta.

Dillerden düşmeyen şarkılarıyla 1970’lerden bugüne efsaneleşen süperstar Ajda Pekkan, 12 Haziran’da Beşiktaş Stadyumu’nda sevenleriyle buluşacak. Ajda Pekkan’ın 7’den 70’e herkesin bildiği şarkılarını muhteşem stadyum atmosferinde Türkiye'nin en sevilen sanatçı arkadaşlarıyla yapacağı düetler ve dev orkestra eşliğinde seslendireceği konserin biletleri Türkiye’nin lider ve en kapsayıcı online etkinlik platformu Biletinial’da satışa çıktı.

Konser, “Sana Ne Kime Ne”, “Hoşgör Sen”, “Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile” ve “Yakar Geçerim” gibi efsanevi şarkılarıyla Türk pop müziğinin süperstarı ünvanını kazanan Ajda Pekkan’ın kariyerindeki ilk stadyum konseri olacak. Uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek muhteşem konserde on binlerce kişi en sevilen Ajda şarkılarına hep bir ağızdan eşlik edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.