Aras Çifti Rüya Tatillerinin Ardından Yurda Döndü

Aras Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Baran Aras ve göz alıcı güzelliğiyle bilinen eşi, Başkan Yardımcısı Elif İnci Aras, oğulları Atlas'ın da eşlik ettiği unutulmaz bir Amerika tatilinin ardından ülkemize geri döndüler.

Hollywood yıldızlarını kıskandıracak bir tatil geçiren Aras ailesi, magazin dünyasında da gündem oldu. Tatil için ilk durağı Los Angeles olan Aras çifti, burada göz kamaştırıcı şehir manzaraları ve ünlülerle dolu sokakları keşfetti. Ardından, macera dolu bir serüven için Hawai'ye geçiş yaptılar. Burada, adrenalinin doruklarına ulaştıran bir deneyim olan köpek balıkları ile yüzme aktivitesi, onların tatil anılarında unutulmaz bir yer edindi. 

Tatilin son durağı ise ışıltının ve eğlencenin şehri Las Vegas oldu. Aras çifti, dünyaca ünlü casinolar, muhteşem gösteriler ve lüks restoranlarla dolu bu şehirde, harika vakit geçirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.