Dünyaca Ünlü Model Meredith Mickelson İstanbul’da

Global moda markaların vazgeçilmez yüzü Meredith Mickelson, Türkiye’ye geldi. Seyahati boyunca The Ritz-Carlton, Istanbul’da konaklayan başarılı model, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü Nobu Istanbul’da kutladı.

 

Podyumlarda yakaladığı başarının ardından oyunculuk kariyerine de atılan Meredith Mickelson, yoğun çalışma takvimi sebebiyle Türkiye’ye seyahat etti. 14 yaşında keşfedilerek dünyaca üne kavuşan top model, iş gezisini uzatarak İstanbul’da vakit geçirdi. Seyahati boyunca The Ritz-Carlton, Istanbul’da konaklayan ünlü model, Sevgililer Günü’nü New York’tan dünyaya yayılan efsanevi restoran Nobu’da kutladı. Defilelerin aranan ismi Meredith Mickelson, “Burada olmak mutluluk verici. Türkiye’deki insanların misafirperverliği ve şehrin tarihi gerçekten etkileyici.  Benim için unutulmaz bir deneyimdi. En kısa zamanda tekrar geleceğim” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Meredith Mickelson
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.