Öne Çıkanlar Covid19 bugünün gündem başlıkları çin binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener ihracat vodafone merkez bankası Afrin

Michaela Astro Kızılcık Şerbetinde Düğün Var

Dünyaca ünlü ödüllü astrolog Michaela Astro, Kızılcık Şerbeti dizisi ve oyuncularına astrolojik açılım yaptı. Çıkan sonuçlardan biri oldukça şaşırtıcıydı ve sosyal medyasında paylaşınca da dizi filmin fanatiklerinin akınına uğradı ayrıca yüzlerce soru aldı. 

Dizideki yengeç burcu olan erkek oyunculardan birinin yine aynı dizideki kadın oyuncuyla ani bir şekilde evleneceğini açıklayınca merak zirve yaparken gözler dizinin yengeç burcu oyuncusu Fatih karakterine hayat veren, Doğukan Güngör üzerine çevrildi. Sosyal medyasında Doğukan Güngör resmi ile öngörüsünü paylaşan Michaela Astro, tabii ki de bu evlilik dizi içerisinde değil; gerçek hayatta olacak yazıp tüm dizi fanatiklerini şoka soktu. Yaptığı tüm öngörüleri ve tahminleri yüzde yüz tutan ünlü astroloğun bu öngörüsü de çıkacak mı diye dizi filmin takipçileri merakla bekliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.