Öne Çıkanlar ankara konya bodrum sgk deprem pakistan veysel eroğlu chp iata kastamonu Bala Kuğu Gölü ile İzleyenleri Büyüledi

On Üç Bin Seyirci Yıldız Tilbe Şarkıları İle YBY Woods’ta Eğlendi

İstanbul’un en büyük sahnesi YBY Woods, müzik dünyasının sevilen ismi Yıldız Tilbe’yi ağırladı. Konser alanını dolduran 13 bin seyirci, ünlü sanatçının gönüllere dokunan şarkıları ile duygusal anlar yaşarken hareketli şarkılara ise hep birlikte dans ederek eşlik etti. 

 

Kemerburgaz Kent Ormanı’nın kalbinde sanat ve eğlence deneyimleriyle şehir yaşam kültürünün zenginleşmesine odaklanan YBY Woods, Türkiye’nin sevilen sanatçılarını ağırlamaya devam ediyor. Yazdığı şarkı sözleri ve güçlü sesi ile müzik dünyasının önemli isimlerinden olan Yıldız Tilbe, YBY Woods sahnesini dolduran 13 bin seyirciye unutamayacakları bir müzik şöleni yaşattı.

Sahneye efsaneler arasına giren Delikanlım şarkısıyla çıkan Tilbe’ye hayranları çiçeklerle sürpriz yaptı. Ünlü sanatçı YBY Woods sahnesinde Ummadığım Anda, Sana Dayanamıyorum, Aşk Laftan Anlamaz Ki, Kandıramazsın Beni, Haberi Olsun ve Sana Değer gibi popüler şarkıları ve hareketli türküleri seslendirdi.

Yaşadıkları deneyimin insanları ve insanların içinde bulundukları toplulukları pozitif biçimde dönüştürdüğüne inanan YBY Woods; gökyüzünün altında, ormanın içinde eşsiz konser deneyimleri yaratmaya devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.