Öne Çıkanlar galatasaray Koronavirüs bugünün gündemi gündem özeti Kuşadası Belediyesi deprem recep tayyip erdoğan erdoğan Covid19 gündem başlıkları çin konser

Sıla İkinci Harbiye Akşamında Da Açıkhava’yı Yıktı Geçti

Türk pop müziğinin en sevilen kadın sanatçılarından Sıla, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda ikince kez hayranlarıyla buluştu. Üst üste iki akşam en güzel şarkılarını BtcTurk PRO sahnesinde İstanbullularla söyleyen Sıla, kapalı gişe konser verdi.

KerkiSolfej’in düzenlediği sonbahar konserleri kapsamında açıkhavayı dolduran binlerce hayranını ‘Velhasıl’ şarkısıyla selamlayan sanatçı, alkışlarla şarkısını seslendirdi. Hayranlarının büyük ilgi gösterdiği konserde tüm şarkılarına eşlik eden misafirler keyif dolu anlar yaşadı. 

Sıla, son albümünden ‘Suskun’ şarkısına eşlik eden seyircisine: “Bu şarkıyı bu kadar seveceğinizi bilsem o zaman acılarımın kıymetini bilirdim. Sizinle hep birlikte söylemek o kadar değerli ki.” sözleriyle teşekkür etti.  Coşku ve enerjisiyle herkesi kendine hayran bırakan Sıla, en sevilen şarkılarından oluşturduğu özel repertuvarı ile sahnede kaldığı 2 saat boyunca kulakların pasını sildi.

Öte yandan başarılı sanatçıyı dinlemeye gelenler arasında meslektaşı Melek Mosso'da yer aldı.

Konser maratonunda dur durak bilmeyen Sıla ekim ve kasım ayında; 8 Ekim Cumartesi Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu, 14 Ekim Cuma Antalya Açıkhava, 15 Ekim Cumartesi Alanya Açıkhava Tiyatrosu, 17 Ekim Pazartesi Diyarbakır, 25 Ekim Salı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu, 4 Kasım Cuma Zorlu PSM Turkcell Sahnesi, 25 Kasım Cuma Ankara Ato Congresium, 26 Kasım Cumartesi Kayseri Kadir Has Kapalı Spor Salonunda sahne alacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.