Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan abd bugünün gündemi gündem özeti AİLE gündem başlıkları ırak Pandemi galatasaray suriye İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener vakıfbank

Turkcell Vadi’de Sertab Erener İle Müzik Şöleni Yaşandı

Büyüleyici sesi, eşsiz sahne performansıyla Sertab Erener, Türkiye’nin sahnesi Turkcell Vadi’de eşsiz bir şova imza attı. 

Türk Pop Müziğin kült isimlerinden Sertab Erener, geçmişten günümüze en sevilen şarkılarını bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile binlerce hayranı ile birlikte seslendirdi. 

 Türkçe Pop’un Sopranosu olarak gösterilen ünlü sanatçı sahne kostümü ve şovlarıyla da dikkat çekti. Enerjinin hiç düşmediği konserde hayranlarına teşekkür eden sanatçı 2003 yılında Eurovision Şarkı Yarışmasında Türkiye’ye birincilik getiren Everyway That I Can parçasını hayranlarının alkışları eşliğinde sahnede yorumladı. 

Anahtar Kelimeler:
Sertab ErenerTurkcell Vadi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.