Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi Koronavirüs gündem özeti Kuşadası Belediyesi deprem gündem başlıkları erdoğan çin Covid19 konser CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak

ABP Genel Başkanı Yalçın: “Birçok Sorun AKP Döneminde Meydana Geldi“

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın,  iktidar ve muhalefetin tüm işleyişi bozduğunu belirterek vatandaşlara seslendi. Türkiye'de baş gösteren birçok sorunun AKP iktidarı sebebiyle meydana geldiğini söyleyen Yalçın:" Yapmanız gereken görevleri lütuf gibi halka sunamazsınız" dedi.

"Siyasi hırslarınız ve yalanlarınızla hem ülkemizi, hem de milletimizi felaketin eşiğine getirdiniz"

Başkan Yalçın, ülkenin genel durumuna ilişkin değerlendirmede bulundu. AKP'nin tüm işleyişi uyguladığı politikalar sebebiyle sekteye uğrattığını ifade eden Yalçın şu ifadeleri kullandı: "Kardeşlerim, bunlar her şeyimizi bozdular. Asayişi bozdular, ekonomiyi bozdular, adalet sistemini bozdular, fıtratı bozdular, ahlâkı bozdular, toplumsal değerleri bozdular. Bozulmayan hiç bir şeyi bırakmadılar. Başımıza ne geldiyse hep bu bozulmaya yüz tutmuş iktidar politikaları sebebiyle geldi. Hem iktidar, hem de muhalefet bu bozulmanın baş sorumlularıdır.  Siyasi hırslarınız ve yalanlarınızla hem ülkemizi, hem de milletimizi felaketin eşiğine getirdiniz. Eserlerinizle gurur duyun..! Devletin imkanlarını kullanarak yaptığınız hizmetleri,  vatandaşlarımıza lütufmuş gibi sunamazsınız" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.