Öne Çıkanlar ankara konya bodrum sgk deprem pakistan veysel eroğlu chp iata kastamonu Bala Kuğu Gölü ile İzleyenleri Büyüledi

ABP Genel Başkanı Yalçın: Tek Çare Türkiye İttifakı!

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın, ülke gündemine ilişkin önemli değerlendirmede bulundu. Türkiye'nin ekonomik, sosyal ve siyasal anlamda kalkınması için mevcut iktidar ve ittifaklarından kurtulması gerektiğini ifade eden Başkan Yalçın:" Ülkesini, bayrağını, milletini seven tüm vatandaşlarımızı Türkiye İttifakı çatısı altına bekliyorum" dedi.



Gerçekleştirdiği özverili çalışmalarıyla her kesimin takdirini toplayan ve siyasi arenada söylemleriyle büyük ses getiren Başkan Yalçın, mevcut iktidarın ülkeyi yönetmek ve kalkındırmak gibi bir amacı olmadığını, tek dertlerinin ise hazine kasasını yandaşlarına boşalttırmak olduğunu söyledi. Başkan Yalçın yaptığı açıklamada iktidarı çok sert eleştirerek şunları söyledi:" Kardeşlerim; Emperyalizm tarafından esir edilmiş bir iktidar ve buna seyirci kalarak destek olan muhalefet görünümlü iş ortaklarıyla Türkiye siyaseti içine düştüğü bu duruma çare olamaz, maalesef olamıyor da. Gün geçtikçe kötüye gidiyoruz. İşte tam da bu yüzden Kardeşlerim;Çare; Türkiye ittifakının çatısı altında birleşerek, kurucu değerlerimizi 1919 ruhuyla yeniden iktidara taşımaktır. "Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır." YENİDEN ANADOLU, yeniden Gazi Mustafa Kemal Atatürk diyeceğiz"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.