Öne Çıkanlar meb cumhurbaşkanı erdoğan haberleri adana KPSS Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan TOGG CHP İzmir Milletvekili Kani Beko AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin CHP Sözcüsü Öztrak CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer Generali Sigorta

AK Kadınlar Bilecik’te Yaşlıların Gönlünü Fethediyor

AK Parti Bilecik İl Kadın Kolları yönetimi Bilecik ve İlçelerinde yaşlı vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor.

AK Parti Bilecik Kadın Kolları Başkanı Mutlu Selen Haşit’in talimatıyla sahalara inen İl ve İlçe Kadın Kolları yönetimi kapı kapı dolaşarak yaşlı vatandaşları ziyaret edip onların sorunlarını dinliyor.

AK Parti Bilecik Kadın Kolları olarak her hafta Merkez, İlçe ve Beldelerimizle birlikte değerli ailelerimizi ziyaret ediyoruz. Gönüllere misafir olmaya devam ediyoruz diyen AK Parti Bilecik Kadın Kolları Başkanı Mutlu Selen Haşit, “Yaşlı vatandaşlarımızın yanında olmaya, onlarla birlik ve beraberlik içerisinde olup hayat tecrübelerinden faydalanmaya onların taleplerini dinlemeye tüm il ve ilçe teşkilatlarımızla devam ediyoruz. Bizlere evlerinin kapılarını açan, hayır dualarını eksik etmeyen kıymetli ailelerimize teşekkür ederim” ifadesinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.