Öne Çıkanlar Anadolu Sağlık Merkezi Muratbey ankaradaki saldırı sonrası yazılı açıklaması dsi şanlıurfa beyoğlunda bina çöktü TURİST ekonomi bakanı çeyizde ne olur 3 kişi öldü Dragon Kapsülü ortadoğu

AK Parti Adana İl Başkanı Ay’dan Zeydan Karalar’a: “Kendine Bir Çeki-Düzen Ver!”

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, "Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar kıymetli mahalle muhtarlarımızı bizzat arayarak çok aşağılık bir teklifte bulunmuştur. 'Mahallenizden Kemal Kılıçdaroğlu'na 14 Mayıs'ta çıkan oyları 28 Mayıs'ta arttırırsanız sizin istediğiniz kişiyi belediyede işe alırım veya mahallenize hizmet yaparız' diyerek siyasette hiç olmayan, görmediğimiz, alışık olmadığımız ve siyasi rüşvet olarak adlandırılacak bu talebin onurlu-saygılı muhtarlarımıza yapılmasını şiddetle kınıyoruz." dedi. 

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, yaptığı basın toplantısında çok önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay'ı açıklaması şöyle;

'Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar kendine çeki düzen versin . 4 yıldan beri yapmış olduğu hukuksuzluklara, yapmış olduğu beceriksizlere karşı bir yeni bir level atladı. Bu asla kabul edilmeyen birşeydir. Muhtarlarımız bizzat bizleri arayarak belediye başkanlarımızı arayarak bu durumdan duydukları utancı söylemekten haya ediyorlar. Nasıl olur da bir Büyükşehir Belediye Başkanı kendi mahallenizde şu kadar oy çıktı Kemal Kılıçdaroğlu'na şimdi o oyu 28 mayısta eğer artırırsan yakınlarını işe alacam diyerek veya hizmet edecem diyerek mahalle muhtarımıza siyasi rüşvet teklif ediyor. Bu asla kabul edilmez. Biz bu gün Büyükşehir Belediyesi'nde meclis üyeleri olarak Milliyetçi Hareket Partisi ile bu toplantıyı yaptık bunu şiddetle kınıyoruz. Büyükşehir Meclisinde de bunu çok sıkı takip edeceğiz.  Gerekirsede bu konuda yasal haklarımızı da kullanacağınız." dedi. 

"Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar kıymetli mahalle muhtarlarımızı bizzat arayarak çok aşağılık bir teklifte bulunmuştur. 'Mahallenizden Kemal Kılıçdaroğlu'na 14 Mayıs'ta çıkan oyları 28 Mayıs'ta arttırırsanız sizin istediğiniz kişiyi belediyede işe alırım veya mahallenize hizmet yaparız' diyerek siyasette hiç olmayan, görmediğimiz, alışık olmadığımız ve siyasi rüşvet olarak adlandırılacak bu talebin onurlu-saygılı muhtarlarımıza yapılmasını şiddetle kınıyoruz."

AK Parti'mizin ve Cumhur İttifakı'mızın güçlü olduğu mahallelere Büyükşehir Belediye çalışanlarını gönderip, hiç utanmadan, sıkılmadan, çok nahoş bir şekilde 'Bunlardan kurtulmamız lazım. Bu verdiğimiz kartları harcayın. 28 Mayıs'ta sizin mahallenizden daha çok oy alırsak bu yardımların mislini size getireceğiz' diyerek Adana'nın parasını siyasi emelleri için kullanıyorlar. Zeydan Karalar, hukuksuzluğuna, beceriksizliğine, vatandaşımızın vurduğu bu sandık tokatı sersemliğiyle hata yapmaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın belediyenin imkanlarını kullanarak kıymetli muhtarlarımızı 'Oyları mahallenizde arttırırsanız sizden bir kaç kişiyi işe alırım' demesi ve bunun dışında belediye çalışanlarını mahallelere gönderip halk kart dağıtarak kendi adaylarına bu kart karşılığı oy istemesi gibi yaptığı hukuksuzluklarla ilgili Cumhur İttifakı ortağımız MHP İl Başkanı Sayın Yusuf Kanlı ile birlikte ortak basın toplantısı yaptık.Adana ve Adanalı hemşehrilerimiz Zeydan Karalar'ın yaptığı bu hukuksuzlukları haketmiyor. Derhal bundan vazgeçsinler. Vatandaşlarımız, 28 Mayıs'ta bunun hesabını sandıkta soracaktır." dedi. 

 dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.