Öne Çıkanlar abd Pandemi gündem başlıkları bugünün gündemi ırak cumhurbaşkanı erdoğan AİLE gündem özeti Prof. Dr. Nevzat Tarhan sinema Kudüs Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk

AK Parti Kemer İlçe Başkanı Gazioğlu:  ‘Çalış Kırmızı Çizgimizdir!’

AK Parti Kemer İlçe Başkanı Uğur Ozan Gazioğlu, son günlerde Kemer Çalıştepe mevkii Club Med üzerinde yer alan bölgede gerçekleşen ağaç kesimleri ve temizlik çalışmaları sonrası Kemerli vatandaşların tepkisini çeken bu konu ile ilgili olarak Çalış Bölgesinde bir açıklama yaptı. Gazioğlu, Kemer'in doğasının, insanlığın ortak mirası olduğunu ve bu mirası korumanın, gelecek nesillere aktarmanın da en büyük görevleri olduklarını söyledi.

Konunun takipçisi olduklarını belirten Başkan Uğur Ozan Gazioğlu, “Kültür ve Turizm Bakanlığımıza bağlı Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü bu duruma neden olan ÖZAK  Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ Hakkında suç duyurusunda bulunmuştur. Ben de Ak Parti Kemer İlçe Başkanı Uğur Ozan Gazioğlu olarak teşkilatımla birlikte  bu konunun her daim takipçisi olacağımı belirtmek isterim.”dedi.

Başkan Uğur Ozan Gazioğlu şu açıklamada bulundu:

“Kemer'imiz; doğası, tarihi ve kültürel mirasıyla bizler için son derece değerlidir. Son zamanlarda, kemerimizin en önemli doğal güzelliklerinden biri olan çalış tepesi ile ilgili ortaya çıkan haberler sebebiyle bu açıklamayı yapma gereği duyduk. 1973 yılında ilk tahsis edilen ve öncelikle club valtur, daha sonra club med olarak faaliyet gösteren alan, sonrasında  ÖZAK Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ firmasına clubmed tarafından devredilmiştir.

Firma kendi tahsis alanı içerisinde bulunan imarsız bölgede başlattığı rekreasyonel çalışmalarını 14 aralık 2023 tarihinde başlatmıştır. Çalı temizleme gibi işler için ilgili müdürlüklerden ÖZAK Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ tarafından izin alınmış; Bu işler ise mevcut belediye başkanına yakınlığı ile bilinen kişilere yaptırılmıştır. Mevcut Belediye Başkanının bu durumdan en başından bu yana haberinin olmaması ihtimal dahilinde bile değildir. Gerçekleşen bu olayın her aşamasını bilmesine rağmen, sanki yeni gerçekleşmiş ve kendisinin hiçbir haberi yokmuş gibi davranması, seçime kısa bir süre kala bunu gündeme getirmesi çok manidardır. Takdiri kemer halkına bırakıyoruz.

Firmanın kendi tahsis alanında dahi olsa, çalış tepesi bizim en büyük değerimizdendir. Kemerimizin aleyhinde olan hiçbir durumu kabul etmemiz dünde, bugünde, gelecekte de asla mümkün değildir.

Kültür ve Turizm Bakanlığımıza bağlı Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü bu duruma neden olan ÖZAK  Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ Hakkında suç duyurusunda bulunmuştur. Ben de Ak Parti Kemer İlçe Başkanı Uğur Ozan Gazioğlu olarak teşkilatımla birlikte  bu konunun her daim takipçisi olacağımı belirtmek isterim. Kemer'imizin en güzel noktalarından biri olan Çalış Tepesi'nde doğaya zarar verecek herhangi bir oluşuma izin vermeyeceğiz. Ayrıca,bu duruma sebebiyet veren ÖZAK Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ firmasından açıklama beklediğimizi ifade etmek istiyoruz. Bakanımız ile birlikte bu durumu ve suç duyurularımızı takip edeceğimizin sözünü veriyoruz.

Başka bir Kemer yoktur. Bu Kemer hepimizin. Kemer'imizin doğası, insanlığın ortak mirasıdır ve bu mirası korumak, gelecek nesillere aktarmak en büyük görevimizdir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.