Öne Çıkanlar sinema Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Pandemi Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çukurova belediye başkanı soner çetin AİLE ırak abd

Akşener: "AK Parti'nin Varlığından CHP, CHP'nin Varlığından AK Parti Memnunmuş"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde vatandaşlara seslendi. "İYİ Parti olarak 'Milletimiz bir tarafa, partimiz bir tarafa' dedik. Milletimizin yanında olmak için ittifaklarda yer aldık." diyen Akşener, "2019 ittifakını CHP'ye biz teklif ettik. Ankara, İstanbul, Adana ve Antalya gibi belediyelerin alınmasına vesile olduk." şeklinde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "İstanbul'u alan Türkiye'yi alır" çıkışına işaret eden Akşener, "Ama sonra gördüm ki; herkesin çok rahatı varmış. AK Parti’nin varlığından CHP memnun, CHP'nin varlığından AK Parti memnun; bizden kimse memnun değilmiş." ifadesini kullandı. Öte yandan bir kasap esnafının fiyat listesi için "Günden güne değil, saatten saate değiştiriyoruz" şeklindeki sözleri dikkat çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.