Öne Çıkanlar tesk Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan çiftçi gündem başlıkları galatasaray Haydarpaşa Lisesi Uzm. Dr. Selda Yılmaz Cumhurbaşkanlığı kabinesi Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş filistin rusya devlet başkanı vladimir putin tesk genel başkanı bendevi palandöken

Akşener: "Bana Güç Verin, İktidara Gelmeden Ne Kadar Çok Şeyin Değiştiğini Göreceksiniz"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul - Küçükçekmece'de esnaf ziyaretinde bulundu. Yolu sık sık emekliler tarafından kesilen Akşener, istediklerinin yapılmaması durumunda emeklilerden iktidar için ceza kesmelerini söyledi. Bir esnafın gençlere yönelik çağrısı üzerine Akşener, "Biraz kulak çekin. Bana güç verin. Daha iktidara gelmeden ne kadar çok şeyin değiştiğini göreceksiniz. Bu arkadaşları seçin ondan sonra 4 sene var. İktidar 4 sene bize nasıl hizmet edecek bakın" dedi. 

İYİ Parti Lideri Akşener, Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Mümin Günler için oy istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.