Öne Çıkanlar ankara tsk chp konya deprem sgk diyarbakır bodrum Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ırak cumhurbaşkanı erdoğan pakistan

Akşener'den "Ümit Özdağ" Değerlendirmesi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Zeytinburnu'nda gençlerle bir araya geldi. Buluşma sonrası kameraların karşısına geçen Akşener'e, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı soruldu. İki genel başkanın imzasıyla yayımlanan mutabakata işaret eden Akşener, "Metinde bizleri rahatsız edecek bir şey yok. Kılıçdaroğlu'nun yetkisi vardı, o yetkiyi yerine getirdi. Hayırlı uğurlu olsun" dedi. Akşener'e, Özdağ'ın "İçişleri Bakanlığı" paylaşımı ile Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın "Güney Ordusu" tepkisi de soruldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.