Öne Çıkanlar Covid19 Kuşadası Belediyesi gündem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Afrin Gürer bugünün gündem başlıkları Zeytin Dalı Harekatı Halka arz ataşehir belediyesi obezite bugünün gündem özeti

Akşener'den "Ümit Özlale" Haberine Yalanlama

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erzurum İl Başkanlığını ziyaret etti. ODA TV'de, İYİ Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale hakkında çıkan haber için "Düzmece ve yalan" değerlendirmesinde bulunan Akşener, "Bu konuyu yalanladık ama bugün bir başka Youtube kanalında iş Ümit Özlale'nin istifa edeceğine kadar götürülmüş. Bu konularla ilgili mahkemeye müracaat ettik. Biraz önce Ümit Özlale ile de konuştum. O da yalanlıyor." dedi.

"Partimiz bu tür operasyonel davranış biçimlerine alıştı. Bu işlemlere ilişkin bendeki tecrübe Sayın Cumhurbaşkanı'nda bile yok" diyen Akşener, "Ben alışkınım ama korkunun ecele faydası yoktur. İYİ Parti bu seçimlerde hür ve müstakil kararıyla Türkiye genelinde kimsenin beklemediği bir sonuç alacaktır. İYİ Parti kuruluş ayarları çerçevesinde 2028'de hem iktidar olacak hem de işaret ettiği kişi cumhurbaşkanı seçilecektir" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.