Öne Çıkanlar filistin Metina berlin yök ırak Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Koronavirüs Zeytin Dalı Harekatı Çin Dışişleri Bakanlığı CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan milli savunma bakanlığı Çetin Düz Kimdir

Akşener'den Yavaş'a: "Kurt Kışı Geçirir Ama Yediği Ayazı Unutmaz"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Afyonkarahisar'da düzenlenen iftar programında konuştu. İstanbul, Ankara ve Antalya gibi belediyelerin alınmasında İYİ Parti'nin katkısı olduğuna dikkat çeken Akşener, seçimlere hür ve müstakil girme kararı aldıktan sonra ise ilçe başkanlarının, belediye meclis üyelerinin istifa ettirildiğini söyledi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın, "İstifa eden il ve ilçe başkanları, meclis üyeleri benimle çalışıyor" dediğini aktaran Akşener, "Diğerleri anlamaz ama Mansur Yavaş ve etrafındakiler bunu anlayacaktır; kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz. Allah şahit ben de unutmayacağım" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.