Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi Koronavirüs gündem özeti Kuşadası Belediyesi deprem recep tayyip erdoğan gündem başlıkları erdoğan çin Covid19 konser

Akşener: "İyi Ki Seçimlere Hür Ve Müstakil Giriyoruz"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Manisa İl Başkanlığımızı ziyaret etti. Yerel seçimlere hür ve müstakil olarak girme kararı aldıklarını hatırlatan Akşener, "Biz simbiyotik bir ilişkiyi, et tırnak ilişkisini hep reddettik. Bizim bir iddiamız var. Bu iddiayı hayata geçirebilmek için de en önemli fırsat yerel seçimler. Bu yerel seçimlerde epeyce haksızlığa, iftiraya uğradık ama geldiğim nokta şu; iyi ki bu kararı almışız.  Türkiye'ye farklı bir rekabet anlayışını yeniden getirdik." dedi.

"Herkesin şaşıracağı bir sonuçla karşı karşıya kalacağız" diyen Akşener, "Yerel seçimler sonrasının 2028'e ne kadar olumlu yansıdığını herkes görecek. İlginç olanı şu; birbirinden nefret eden insanları birleştirdik. İnsanları yan yana getirebilen bir konumdayız. Manisa'da da iyi belediyeciliğin nasıl olacağını arkadaşlarımız ispatlayacaklar. Biz de 2028'de bu ülkenin cumhurbaşkanını işaret etme hakkına ve yetkine sahip olacağız." şeklinde konuştu. Şehzadeler İlçe Başkanlığımızın yeni hizmet ofisinin açılışını gerçekleştiren Akşener, fırın esnafının dertlerini de dinledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.