Öne Çıkanlar sinema Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar çukurova belediye başkanı soner çetin AİLE ırak suriye türk telekom Prof. Dr. Rana Sanyal

Akşener: "Maskeli Baloyu Ortadan Kaldırmak İçin Sizden Güç İstiyorum"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Edirne'nin İpsala ilçesindeki iftar programında konuştu. Emeklilere bayram ikramiyesi olarak 7 bin lira verilmesini, emekli maaşlarına 11 bin lira seyyanen zam yapılmasını ve en düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesine çekilmesini isteyen Akşener, vatandaşlara şöyle seslendi: "Yapılmadığı takdirde Allah şahidim olsun; bana güç verin, 2028'e kadar muhalefet nasıl yapılırmış göstermezsem benden hesap sorun" İpsala Belediye Başkan Adayı Abdullah Naci Ünsal için destek isteyen Akşener, "Ayrıca kendime de oy istiyorum. Niye kendime oy istiyorum? Bu maskeli baloyu yerin dibine sokmak için sizden güç istiyorum, kuvvet istiyorum." dedi.

Anahtar Kelimeler:
AkşenerMaskeli BaloOyGüç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.