Öne Çıkanlar ankara tsk chp deprem diyarbakır konya cumhurbaşkanı erdoğan bodrum ırak sgk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank pkk

Akşener Oyunu Kullandı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında  Çankaya ilçesine bağlı Bilkent'te bulunan Türkiye Emlak Bankası Ortaokulu'nda 4625 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarının karşsına geçti. 

Bu seçimde ilk defa ittifaksız bir seçime girdiniz, neler söyleyeceksiniz sorusunu yanıtlayan Akşener, "Ben öncelikle gerçekten hür ve müstakil olarak ve ittifak siyasetine mahkum olmadan bu ucube sistemin dayattığı bu ucube sistemin dışına çıkmam elbette çok yorucu, bana göre partimin hemen hemen her bireyinin haksızlığa uğradığı çok iftiralarla karşı karşıya kaldığımız ama bu direnmenin Türkiye açısından göreceksiniz ki gençler açısından 1 yıl sonra daha iyi anlayacağız hep birlikte. Dolayısıyla zorlu bir süreçti." dedi. 

“ANKARA’DA İLGİNÇ GİDECEK.”

Bir muhabirin “Vatandaşla iç içesiniz, sizce Ankara’daki seçim sonucunda nasıl bir tablo bekliyor bizi?” sorusu üzerine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener; “Ankara’da ilginç gidecek. Sadece onu söyleyeyim çok ilginç gidecek.” dedi.

“BU BİR ORTA OYUNU…”

Türkiye’deki siyaset düzeninin bir orta oyunu olduğunu ifade eden Akşener; “Orta oyunu ya bu. Yani benim kaşım şöyle, gözüm böyle; kime ne? Halbuki tekrar söylüyorum sendikanız yok sizin. Basın emekçilerinin. Canı istendiği gibi maaş veriliyor. Yerelde düşük maaş alıyor bu çocuklar ve siyasetçi kadar yorulan insanlarsınız siz. İnşallah iyi olacak.” şeklinde konuştu.

“HER ŞEY İYİ OLACAK.”

Basın mensuplarının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim sonucuna yönelik sorusu üzerine Meral Akşener; Orada yorum yapmayayım. Her şey iyi olacak, bizim durumumuz iyi olacak.ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
AkşenerOySandık
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.