Öne Çıkanlar ankara konya bodrum sgk deprem pakistan veysel eroğlu chp iata kastamonu Bala Kuğu Gölü ile İzleyenleri Büyüledi

Anavatan Partisi Küçükçekmece'deki Saldırıyı Kınadı

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, Küçükçekmece'deki saldırıyı kınadı ve birlik mesajı verdi.



Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'a yönelik yapılan silahlı saldırı karşısında derin üzüntüsünü ve endişesini dile getirdi. Çelebi, saldırıda hayatını kaybeden vatandaş için başsağlığı, yaralananlar için acil şifa dileklerinde bulundu.

Genel Başkan Çelebi, "Bugün, demokrasimize ve seçim sürecimize kasteden menfur bir saldırıyla sarsıldık. Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Sayın Aziz Yeniay'ın Kanarya Mahallesi'ndeki tanıtım etkinliği sırasında gerçekleşen bu alçakça saldırıyı şiddetle kınıyorum. Olayda hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşımıza acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, saldırıya ilişkin başlatılan tahkikatın takipçisi olacaklarını belirtirken, "Demokrasi yarışını kirletmeye çalışan tüm karanlık gruplara karşı, birlik ve beraberlik içinde durmamız gerektiğini bir kez daha hatırlatıyorum. Ak Parti başta olmak üzere Sayın Yeniay'a ve tüm çalışma arkadaşlarına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu tür saldırılar, bizleri demokrasi yolundan asla alıkoyamayacak" mesajıyla sözlerini tamamladı.    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.