Öne Çıkanlar Covid19 bugünün gündem başlıkları çin binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener ihracat vodafone merkez bankası Afrin

Bahçeli'den 'Kadir Gecesi' Mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Bu gece hasta gönüller için şifa, harap kalpler için huzur kaynağıdır. Allah’ın sonsuz rahmet ve merhametine sığınarak, her melanetin, her meşakkatin üstesinden gelineceği mukadderdir." dedi. 

MHP lideri Bahçeli, Kadir Gecesi dolayısıyla sosyal medyadan paylaşımda bulundu. Bahçeli'nin paylaşımı şöyle; 

"Bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen, Kur’an-ı Kerim’in nüzulüyle mühürlenen, tan yeri ağarıncaya kadar esenlikle mükafatlandırılan Kadir Gecesi’nin yüzü suyu hürmetine Rabbim’den niyazım dua, ibadet ve istiğfarımızı kabul etmesidir. Bu gece hasta gönüller için şifa, harap kalpler için huzur kaynağıdır. Allah’ın sonsuz rahmet ve merhametine sığınarak, her melanetin, her meşakkatin üstesinden gelineceği mukadderdir. İhlas, itibar, irade, hamiyet, muhabbet ve samimiyet sahibi aziz milletimiz başta olmak üzere, Türk-İslam aleminin, farklı coğrafyalarda ıstırap çeken, zulme maruz kalan mazlum ve mağdur kardeşlerimizin Mübarek Kadir Gecesi’ni tebrik ediyorum. Bu kutlu gecenin birliğimize, dirliğimize, varlığımıza, bekamıza ve selametimize güçlü bir nefes vermesini yürekten diliyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.