Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi Koronavirüs gündem özeti Kuşadası Belediyesi deprem gündem başlıkları erdoğan çin Covid19 konser CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak

Bakan Varank, Yürüme Zorluğu Çeken Kadını TOGG İle Sandığa Getirdi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yürüme güçlüğü çektiği için ilk seçimde oy kullanamayan 70 yaşındaki Hatice Sevinç'i Anadolu rengi Togg ile İstiklal Mahallesi'ndeki evinden alarak, Osmangazi İlçesi’ndeki Hürriyet Şehit Onbaşı Tolga Taştan İlkokulu'na getirdi.

Bakan Varank, oy verme işlemi sonrası açıklamalarda bulundu. Bakan Varak; "Kıymetli arkadaşlar Türk Demokrasi açısından tarihi bir günde tekrar sizlerin huzurundayız. Bugün Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci turu için vatandaşlarımız sandığa gitmeye başladılar. Her bir vatandaşımız aziz oylarını kullanmak üzere yurdumuzun dört bir tarafında sandıklara gidiyorlar. Bizde biraz önce oyumuzu kullandık. Hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Milletimiz her zaman en doğru kararı verir. Milletimizin takdirinin üzerinde hiç bir takdir yoktur. Bu manada bugün sandığa giden vatandaşlarımızda önümüzdeki 5 yıllık süreçte yeni cumhurbaşkanlarını seçmiş olacaklar. İnşallah en güzel netice sandıktan çıkacak. biz buna inanıyoruz. buradan vatandaşlarımıza çağrıda bulunmak istiyoruz. Bir oydan ne olur dememek lazım. mutlaka vatandaşlarımız sandığa gitsinler, vatandaşlık görevlerini yapsınlar ve oylarını kullansınlar. Demokrasi sağlıklı işlediğinde en güzel neticeleri ortaya çıkarıyor. Bu manada da her partiden arkadaşlarımız sandık kurullarında müşahid arkadaşlarımız üzerlerine düşen görevleri yerine getiriyorlar. İnşallah en güzel neticeyi sandıktan çıkmış şekilde göreceğiz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.