Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Koronavirüs dsp suriye yılbaşı terörist Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Wang Wenbin Çin Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Zhao Lijian Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan

Bakan Yanık: "Millet AK Parti’nin Sözüne Ve İcraat Kabiliyetine Güveniyor"

Aile ve Sosyal Hizmet Bakanı Derya Yanık, Millet AK Partiye 20 yıldır güveniyor. AK Partinin sözüne güveniyor. AK Partinin icraat kabiliyetine güveniyor. Fakat bu son zamanlardaki dalgalanmalar birden bir şok etkisi oluşturdu aslına bakarsanız ve ne olacak ne oluyoruz sorusunu sordurdu. Bu dönemde de millet muhalefetten umut beklemedi, muhalefetten bir çözüm beklemedi. yüzünü oraya dönmedi. sadece bir kararsızlık bir şok anı vardı. tekrar alınan tedbirlerle, yapılan çalışmalarla ha tamam eve duruma vaziyet ediliyor. başka bir çözüm beklemeye, çözüm mercii beklemeye gerek yok dediler." dedi.

Bakan Yanık katıldığı canlı yayın programında önemli açıklamalarda bulundu. 

Bakan Yanık; "Sosyal yardımlardan faydalananların %82'sini istihdama katılamayacak, çalışamayacak gruplar oluşturuyor. İŞKUR ile yaptığımız mutakabat çerçevesinde, kalan %18'lik kesimin istihdama katılmalarını sağlıyor ve sosyal yardım ihtiyaçlısı olmaktan çıkarıyoruz." dedi. 

Bakan Yanık, "AK Parti, bütün sosyal grupların tamamına hizmet üretmeyi kendisine temel hareket noktası belirlemiş bir siyasi anlayıştır. Sosyal hizmet ve sosyal yardımlar başlığında genel olarak çok güçlü bir altyapı kurduk." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.