Öne Çıkanlar Hakkari EMİNE ERDOĞAN Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak terör Hadise bugünün gündemi elazığ palandöken Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan malatya mardin mısır

Bakan Yerlikaya Görevi Devraldı: "Temel Referansımız; Hukuk ve İnsan Haklarıdır"

İçişleri Bakanlığına atanan Ali Yerlikaya, gerçekleştirilen devir teslim töreninde görevi Süleyman Soylu'dan devraldı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bakanlıkta düzenlenen törenle görevi Süleyman Soylu'dan devraldı.

Bakan Yerlikaya, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, "Sayın Süleyman Soylu Bakanımıza yaklaşık 7 yıldır büyük bir özveriyle yaptığı çalışmalar, verdikleri emekler için çok teşekkür ediyorum.   Kutsal vatan toprağımızın her bir karışı, Mavi Vatanımızın her bir damlası, sahil, sınır ve kıyı şeritlerimizin tamamı, Milletimizin her bir ferdi bize emanettir   Biz; Milletimizin emrindeyiz. Görev ve sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Temel referansımız; hukuk ve insan haklarıdır. Ve bundan asla taviz verilmeyecektir." açıklamasında bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.