Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs sıla vodafone suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş hatay CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan chp niğde milletvekili ömer fethi gürer gündem başlıkları google

Başkan Çelebi: Anavatan Partisi Olarak Sandıktan Çıkan Mesajı Aldık!

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, 31 Mart yerel seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmede bulundu. Sandıktan çıkan kararın Türkiye için hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Çelebi:" Vatandaş Batı'dan Doğu'ya kadar değişime yüzünü döndü, bizler de gereken mesajı aldık" dedi.

"Halk kimse kimseyi garanti görmesin diyerek Batı'dan Doğu'ya kadar değişime yüzünü döndü"

Başkan Çelebi, 31 Mart yerel seçim sonuçlarına ilişkin çok önemli değerlendirmede bulundu. Sandıktan çıkan kararın sorgulanamaz olduğunu ve halkın takdirinin her şeyden üstün olduğunu belirten Başkan Çelebi açıklamasında şunları söyledi:" Vatandaş en doğru hakemdir.  Halkımızın verdiği her türlü karara saygı duyuyoruz. 31 Mart 2024 yerel seçimleri ders niteliğinde bir seçim. Halk kimse kimseyi garanti görmesin diyerek Batı'dan Doğu'ya kadar değişime yüzünü döndü. Ekonomik kriz ve bazı stratejik hatalar da bu değişime ön ayak oldu. Vatandaş istemese de bazı partilere mecburen, alternatif olamadığı için oy verdi. Bu seçim tüm siyasi partiler, adaylar ve başkanlar için ders niteliğinde bir seçim oldu. Bizlerin de Anavatan Partisi olarak bu seçimlerden çıkartacağımız dersler olacaktır. Halkın sandıktan çıkarttığı mesajı aldık. Seçim sonrası hemen başkanlık divanımızı toplatıp gerekli değerlendirmeyi yapacağız. 2028 genel seçimleri ve 2029 yerel seçimleri bambaşka bir atmosferde geçecek"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.