CHP Ankara İl Başkanı Akıllı, Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır.!

CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla düzenlenen "Kırsal Kalkınma Ankara Modeli" toplantısının ardından değerlendirmede bulundu. Ankara'nın sosyal belediyecilikle 81 ile örnek proje ve planlar yürüttüğünü belirten Başkan Akıllı;" İl ve ilçe belediyelerimizde atılan her adım, iktidarımızda yapacaklarımızın teminatıdır." dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentli çiftçilere verdiği ve bundan sonra vereceği destekleri, bugün bir otelde düzenlediği ‘Kırsal Kalkınmada Başkent Modeli Buluşması’nda açıkladı. Toplantıya, Başkan Ali Hikmet'in yanı sıra  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara’nın çevre ilçelerinden gelen çiftçiler, muhtarlar ve STK üyeleri de katıldı.

Toplantıda Ankara çiftçisine yapılan ve yapılması planlanan hizmetler sunuldu. Toplantının ardından değerlendirmede bulunan Başkan Akıllı:" Bugün, Büyükşehir Belediyemiz tarafından, Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla çiftçilere verdiğimiz değeri göstermek adında Kırsal Kalkınma Başkent Modeli toplantısı düzenlendi. Bu zamana kadar Ankara'da yapılan hizmetler aktarıldı. Keza çiftcilere sunulan imkanlar ve uygulanan projelerle ilgili de bilgilendirmeler yapıldı. Videoyla tüm sunulan hizmetler gözler önüme serildi. İktidarın engellemelerine rağmen, üstelik Devlet’in yapması gereken bunca dev proje yürütebilmek ancak CHP belediyeciliğine yakışırdı. Bizler her zaman diyoruz CHP'li il ve ilçe belediyelerine yaptığımız her yenilik bizleri iktidara adım adım götürüyor. Zira bu da iktidarımızda Türkiye'yi neler beklediğini gösteriyor. Mutluyuz, gururluyuz. Planlarımız da, projelerimiz de engellemelere, durdurmalara rağmen devam edecek". “Mansur Başkan’ı ve Kırsal Kalkınma Daire Başkanımız Ahmet Mekin Tüzün ile ekibini kutluyoruz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.