Öne Çıkanlar Covid19 bugünün gündem başlıkları çin binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener ihracat vodafone merkez bankası Afrin

CHP İlkadım'da Şok İstifa

CHP İlkadım İlçe Kadın Kolları Başkanı olan ve bu görevi 3 dönemdir sürdüren Suna Ceylan Görevinden istifa etti.



Kendisinin paşka partiye çalışmakla itham edildiğini ve savunmasının istendiğini belirten Ceylan, " Ben 30 Yıllık CHP üyesiyim ve 30 yıldır alanlarda CHP için çalışıyorum. Bu seçimde de 30 arkadaşımla kapı kapı, köy köy dolaşarak CHP için oy istedim. 30 arkadaşım da mı ihanet etti, bu arkadaşlarım benim başla bir partiye çalıştığımı hiç mi görmedi. Bu bana yapılan iftiradır, haksızlıktır." dedi.

Suna  Ceylan istifası ile ilgili olarak yaptığı açıklşamada şu ifadelere yer verdi:


"Ben 30 yıldır CHP üyesiyim. 3 dönemdir İlkadım ilçe kadın kolları başkanlığı yaptyım, hala da devam ediyorum.  Partime çocuklarımla birlikte emek verdim. Hiçbir beklenti içinde olmadan gece gündüz partim için çalıştım. Maddi, manevi her türlü desteği verdim, gücüm yettiğince katkı sağladım.
Hepsi partim içindi.

 Parti büyüklerinden hep örnek aldım saygısızlık yapmadım ASLA ihanet etmedim.      

Benim başka partiye çalışmakla suçlanmam,benimle birlikte CHP için aylardır, yıllardır alanlarda kapı kapı köy, köy bildiri dağıtarak CHP'ye oy isteyen arkadaşlarıma da hakarettir, aşağılanmadır.

BU ANLAYIŞ CHP'NİN SAMSUN'DA DİBE VURMASINA NEDEN OLDU

CHP İl Başkanı, CHP PM Üyesi, CHP Kadın Kolları Başkanı ,CHP İlkadım İlçe Başkanı, kişisel egoları, ayrımcı, sadece kendi ekibini öne çıkaran ve kendi ekibi dışındakileri CHP'de barındırmama anlayışları ve baskıları nedeniyle , Türkiye'de CHP patlama yapmasına rağmen , kurtuluşun şehri Samsun'da dibe vurmuştur.

Zaten CHP'de olan Atakum'u tekrar kazanmayı başarı sayan ve bununla yetinen, kendi milletvekilliği ve koltuk kapma heveslerini partinin ve parti neferlerinin önünde gören anlayış CHP'nin Samsun'da dibe vurmasına neden olmuştur.

BÜYÜKŞEHŞİR ADAYININ YANINDA POZ VERMEYİ SEÇİM ÇALIŞMASI SANDILAR

CHP uzun yıllar sonra partiyi taşıyacak, vizyoner, projeleri ve performansı, insan ilişkileri, liyakatı ve çalışması ile örnek bir Büyükşehir Başkan Adayı bulmuşken, CHP İl Yöneticileri, Parti Meclis üyesi ve Kadın kolları Başkanı sadece adayın yanında poz verip, toplantılarda boş konuşmalar yapmaktan başka bir şey yapmayarak seçimde çalıştıklarını sandıkları gibi, alanda emek veren 30 yıllık partilileri de ihanetle suçlayacak kadar duyarsızlamış ve kör olmuşlardır.

 Samsun'da yerle bir olmuş olan CHP'nin  yöneticilerinin  Atakum'un başarısı üzerinden kendilerini avutma çabalarını taban ve halk artık yemeyecektir.
CHP İl Başkanı ve Kadın Kolları Başkanı, çalışan örgüt ve üyeleri ile uğraşmayı bırakıp, parti açmayan, alanda samimiyetle çalışmayan, partinin başarısı için, yaş ortalaması 70'in üzerinde olan üyelerin sayısının artırılması, partinin gençleşmesi için çaba göstermelidir.

İLKADIM'IN ÇALIŞKAN GENÇLİK KOLLARI DA KEYFİ OLARAK GÖREVDEN ALINDI, PARTİ GENÇSİZ BIRAKILDI

Yoksa Parti İl Yönetiminde olan ve yine çok çalıştıkları için bu keyfi ve yanlı uygulamalarla; İlkadım'ın çalışkan gençlik kolları nasıl görevden hukuksuz bir şekilde alındı ve parti gençsiz bırakıldıysa, kadın kolları da ihraç edilerek,  şimdi de partiye ithal edilen, emek vermemiş, platformlarda poz vermekten ve sağa sola emirler yağdırmaktan başka bir katkısı olmayanların eline bırakılmak istenmeketir.

Ben alandaki arkadaşlarımla mücadelelerime rağmen sadece bana yapılan iftira ve bunun sonucunda disipline sevkedilerek ihraç edilme taleplerine tepki olarak değil, benimle birlikte CHP için çalışan arkadaşlarımı da başka partiye çalışmakla suçlayan bir il, ilçe kadın kolları ve kendi ikbali için çabalayan PM üyesinin bu tavırları nedeniyle de istifa ediyorum.

30 KİŞİ BİRDEN Mİ İHANET ETTİK?

Buradan CHP İl Başikanı, CHP Kadın Kolları Başkanı ve CHP parti meclis üyesine de sesleniyorum. Eğer ben başka bir partinin adayı için çalıştıysam, aylardır alanda birlikte çalıştığım 30'un üzerinde arkadaşım da başka parti için çalıştı demektir..

Onları da displine neden vermediniz?  Ben başka parti için çalıştıysam bu arkadaşlarım yanımda oldukları halde hiç mi görmedi? Yoksa başka dertleriniz, birleşmesi gereken zaten dağıttığınız partiyi darmadağın  etme  niyetiniz mi var?

CHP 100 yıllık köklü bir partidir, sizin gibi düşünen nicelerinin artık adı bile anılmıyor. Siz de CHP tarihinin tozlu sayfalarına bu hukuksuz ve kendi çıkarları için yaptığınız tavır ve partiyi daha fazla bölme başarınızla yerleşeceksiniz.

SAVUNMAMI İSTEDİLER, SÜREÇ SONUÇLANMADAN ISRARLA İSTİFAMI İSTİYORLAR

Savaunmamı istediler, süreç sonuçlanmadan istifamı istediler. Demokratik hakları savunan partimin il yöneticileri, demokratik haklarımı kullanmama bile izin vermeyerek ısrarla telefonlarla istifamı istemektedir.

Bir de Türkiye'de CHP patlama yaparak rekorlar kırarken, kurtuluşun şehri Samsun'da bu gibi ucuz işlerle uğraşarak partiyi düşürdüğünüz başarısızlıkla tarihte yerinizi alacaksınız.

 Severek isteyerek canla başla gurur duyarak yaptığın CHP İlkadım Kadın Kolları Başkanlığından istifa ediyorum. Mücadeleme partimin bir neferi olarak devam edeceğim. "

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.