Öne Çıkanlar galatasaray Kuşadası Belediyesi Koronavirüs bugünün gündemi gündem özeti deprem gündem başlıkları erdoğan çin türkiye Covid19 konser

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Nazlıaka’dan, Ankaragücü’ne Şampiyonluk Kutlaması Ziyareti

CHP PM Üyesi ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı ile birlikte Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’yı makamında ziyaret ederek takımın şampiyonluğunu kutladı. Nazlıaka, “Ankaragüçsüz bir Ankara, Ankara’sız bir Ankaragücü düşünülemez” diyerek şampiyonluktan duyduğu mutluluğu anlattı. 


Nazlıaka, İl Başkanı Akıllı ve Ankaragücü taraftarlarından oluşan heyetle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette sarı-lacivert takım elbise giydi. Başkan Koca heyeti kapıda karşılarken, Nazlıaka, “Ankaragücü ailesinin bir üyesi olmak benim için vazgeçilmez bir tutkudur o yüzden formamla geldim” dedi. 

Heyet daha sonra Başkan Koca’nın makamına çıktı. Şampiyonluk gururu yaşadıklarının altını çizen Nazlıaka, şunları söyledi;
“Ankaragücü Ankara’nın en önemli markasıdır. Ankaragücü diye yazılır, mücadele diye okunur. Kurtuluşun kalbi, kuruluşun aklı olan şanlı Başkentinizin vazgeçilmezidir. Ankaragücü, umudu biriktirmenin adıdır. Bana göre kimi zaman çok dingin bir ortamda fırtınadır, kimi zaman da fırtınanın içerisinde bir dinginliktir. Bir sığınak, bir ailedir. Ankaragücümüz sonunda hak ettiği Süper Lig’e geri döndü. Çok mutlu ve gururluyuz. Şimdi hedefimiz şampiyonluk olmalı. Kulüp yönetimine ve takıma başarılar dilerim.”

Başkan Koca, ziyaretleri nedeniyle heyete teşekkürlerini sundu. Nazlıaka ve Akıllı şampiyonluk kupası ile fotoğraf çekilerek, Ankaragücü’nden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.