Öne Çıkanlar abd Pandemi gündem başlıkları bugünün gündemi ırak cumhurbaşkanı erdoğan AİLE gündem özeti Prof. Dr. Nevzat Tarhan sinema Kudüs Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk

CHP Sözcüsü Öztrak: “Şu Anda Bize Ulaşan Verilere Göre Biz Tabloyu Son Derece Olumlu Görüyoruz”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, “Şu anda bize ulaşan verilere göre biz tabloyu son derece olumlu görüyoruz. Vatandaşlarımızdan yapacağımız açıklamaları izlemelerini istiyoruz. Açılan sandık sayısı anlamlı bir seviyeye ulaştığında daha farklı gerekli rakam açıklamalarını da yapmaya başlayacağız.” dedi.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak yaptığı basın toplantısında; Sonuçları yakından takip ediyoruz. Bu arada da Anadolu Ajansı’da geleneksel manipülasyonlarını son defa yapıyor. Sandık başındaki sandık sorumlularımıza müşahitlerimize göstermiş oldukları o müthiş çapa ve gayret için burdan teşekkür ediyoruz. Çalışmalarını sabaha kadar sürdürecekler. Sonuçları bize hızla ulaştırmaya devam edecekler. Ama şu anda bize ulaşan verilere göre biz tabloyu son derece olumlu görüyoruz. Vatandaşlarımızdan yapacağımız açıklamaları izlemelerini istiyoruz. Açılan sandık sayısı anlamlı bir seviyeye ulaştığında daha farklı gerekli rakam açıklamalarını da yapmaya başlayacağız. Bizleri izlemeye devam edin.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.