Öne Çıkanlar sinema Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Pandemi Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çukurova belediye başkanı soner çetin AİLE ırak abd

CHP’li Bülbül: “Nazilli’nin İl Olması İçin Kanun Teklifi Vereceğim”

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, 5 Eylül Nazilli’nin kurtuluş gününde Türkiye Büyük Millet Meclisine Nazilli’nin il olması için kanun teklifi vereceğini söyledi.


CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, AKP Grup Başkanı Abdullah Güler Nazilli’nin il olması konusunda bir çalışmanın olmadığı sözlerini hatırlatarak Cumhur İttifakı’nın Nazillili vatandaşlara doğruyu söylemediklerinin kanıtlandığını ifade etti.  


CHP ve İYİ Parti'nin oylarıyla seçilen ama seçmen iradesine ihanet ile AKP’ye geçen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan “Nazilli’nin il olması için geçtim” gerekçesinin de doğru olmadığının ortaya çıktığını aktaran Vekil Bülbül, “5 Eylül Nazilli’nin Kurtuluşu günü Nazilli’nin il olması için TBMM'ye kanun teklifi vereceğimi buradan duyuruyorum. AKP’li vekiller Nazilli’nin İl olmasında samimi ise gelsinler TBMM'de kanun teklifimize destek versinler.  CHP olarak Nazilli’mizin il olması için gereken tüm mücadeleyi vereceğiz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.