Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan abd bugünün gündemi gündem özeti AİLE gündem başlıkları ırak Pandemi galatasaray suriye vakıfbank İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

CHP’li Gezmiş Bursa'da Festivale Katıldı

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, "Hemşehrilerimizle dayanışma içinde olarak, kültürümüzü her yerde yaşatmayı sürdüreceğiz" dedi.



Hafta sonu Bursa'da gerçekleşen Giresunlular Federasyonu'nun 26.Otçu Göçü Yayla Festivali'ne katılan Milletvekili Gezmiş, Meclis'te Giresun'u en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağını ve kapısının da tüm hemşehrilerine açık olduğunu bir kez daha dile getirdi.

 Başkanlığını Üzeyir Aktaş'ın yaptığı Giresunlular Federasyonu'nun düzenlediği festivale; Bursa Milletvekili Kayıhan Pala, İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Bursa Nilüfer  Belediye Başkanı Turgay Erdem, Giresun Belediye Meclis Üyesi Fuat Köse ve yöneticiler de katıldı.

Halayların çekildiği, Giresun karşılamasının oynandığı, yöresel lezzetlerin tadıldığı festival oldukça renkli ve hareketli geçti. Burada bir konuşma yapan Milletvekili Elvan Işık Gezmiş şunları dile getirdi:

İLİMİZİN KÜLTÜRÜNÜ HER DAİM YAŞATACAĞIZ

"Öncelikle bu nazik davet için teşekkür ederim. Hemşehrilerimizin ilgi ve sevgisinden çok mutlu oldum. Giresun'umuzu en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım.

Billindiği üzere ilimiz hak ettiği yatırımları alamamış ve bölgede geri bırakılmış bir il. Bu da yoğun göçe neden oluyor. Umarız gün gelir ilimiz kalkınır ve gelişir de, göç  tersine döner.

Her zaman dayanışma içinde olmayı temenni ederek, Giresun'umuzun kültürünü yaşatmaya çalışalım. İlimiz tarihi ve turistik güzelliklerle dolu, kültürüyle sanatıyla da zengin bil il. Giresunlu olmak bir ayrıcalıktır"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.