Öne Çıkanlar AİLE bugünün gündemi palandöken Hakkari cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan terör Hadise gündem özeti çin abd terörist elazığ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ülkemizde Öğretmen Sayısı 1 Milyon 200 Bine Ulaştı)

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizde 2002 yılında yaklaşık 500 bin öğretmenimiz vardı. Artık bu sayı 1 milyon 200 bine ulaştı." dedi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen “45 bin Öğretmen Atama Programı”na katılarak bir konuşma yaptı.

“BUGÜN, EĞİTİM ORDUMUZU DAHA DA GÜÇLENDİRİYORUZ”

Sözlerinin başında bugün ataması gerçekleştirilecek 45 bin öğretmeni tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Görev yerlerinizde sizlere şimdiden başarılar diliyorum. Önceki hafta 4 bin 134 engelli kardeşimizin atamasını yapmıştık. Böylece son 10 yılda toplam 12 bin 98 engelli öğretmenimizi öğrencileriyle buluşturduk. Bugün, sizlerin de katılımıyla, eğitim ordumuzu daha da güçlendiriyoruz” şeklinde konuştu.

“Ülkemizde 2002 yılında yaklaşık 500 bin öğretmenimiz vardı” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Artık bu sayı 1 milyon 200 bine ulaştı. Şu andaki mevcudun yüzde 75’inden fazlasını biz atadık. Sizlerle birlikte ataması yapılan öğretmen sayısı 800 bini buluyor. Tek kalemde Cumhuriyet tarihimizin en büyük öğretmen atamasını da bugün gerçekleştiriyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.