Destici: "Hedef ve Beklentilerimizin Altında Kaldık"

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "BBP olarak en son amblemimizle katıldığımız 2015 Kasım seçimlerine göre oyumuzu %100 artırmış olsak da bu bizim hedef ve beklentilerimizin altında kaldı. Bunun nedenlerini değerlendireceğiz." dedi. 

Mustafa Destici, seçim sonuçlarını değerlendirdi. Destici'nin değerlendirme açıklaması şöyle; 

"Elimizden gelen bütün gayreti gösterdik, milletimizin takdiri bu şekilde gerçekleşti. BBP olarak en son amblemimizle katıldığımız 2015 Kasım seçimlerine göre oyumuzu %100 artırmış olsak da bu bizim hedef ve beklentilerimizin altında kaldı. Bunun nedenlerini değerlendireceğiz.

Beklentimiz yurtdışı oyların sayılmasıyla Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Erdoğan’ın %50’nin üzerine çıkarak seçimi ilk turda kazanmasıdır. Şayet 2. tura kalırsa BBP, tüm kadroları ve gücüyle Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın yanında durmaya ve desteklemeye devam edecektir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.