Öne Çıkanlar galatasaray deprem palandöken Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank konser türk telekom ANTALYA azerbaycan ukrayna trabzonspor çiftçi yapı kredi

DSP Genel Başkanı Aksakal'dan 19 Mayıs Mesajı: “Vatansız Olamayız!”

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Aksakal mesajında;

“Küresel emperyalizmin yeniden vahşi saldırıları altında kalan mazlum milletlerin referans alacağı tek mücadele asil Türk milletinin 1919’da başlattığı ulusal kurtuluş mücadelesidir.

Mustafa Kemal ATATÜRK öncülüğünde yürütülen Türk Devrimi süreci bugün dahi yol gösterici özelliğini ve niteliğini taşımaya devam ediyor.

Biliyor ve inanıyoruz ki, coğrafyamıza göz dikmiş mihraklara verilecek en etkili cevap milletçe birlik ve beraberlik duruşumuz olabilir. Her türlü sıkıntıyı bertaraf edebiliriz, her türlü haksızlığı yenebiliriz ama bir karış toprağımızı feda edemeyiz, vatansız olamayız!

Bu duygu ve düşüncelerle milli mücadele ateşinin yakılışının 103. yılında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını yürekten kutluyorum.” sözlerine yer verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.