Öne Çıkanlar Anadolu Sağlık Merkezi Muratbey iran ankara büyükelçisi ankaradaki saldırı sonrası yazılı açıklaması dsi şanlıurfa beyoğlunda bina çöktü TURİST ekonomi bakanı çeyizde ne olur Dragon Kapsülü ortadoğu

Emeklilerin İsyanı: "Biz Yaşayan Birer Ölüyüz"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu. Yaşadığı maddi sıkıntıları anlatan bir emekli "Biz yaşayan birer ölüyüz. Beni öldürseler daha iyi" dedi. Bir başka emeklinin dertleri karşısında "Gerçek bir muhalefetin nasıl yapılacağını göstermezsem 2028'de bana oy vermeyin ama Pelin Hanım'a ve Metin Bey'e oy vererek bizi güçlendirin, haklarınız nasıl söke söke alınıyormuş görün" diyen Akşener, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Metin Ergun ve Köyceğiz Belediye Başkan Adayı Pelin Eker Karaman için oy istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.