Öne Çıkanlar ankara chp deprem tsk diyarbakır konya ırak sgk bodrum pkk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank cumhurbaşkanı erdoğan

Erbakan'dan Memur Maaş Zam Açıklaması: Hayal Kırıklığı

Yeniden Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Memur ve Memur emeklilerinin 2024 yılı zam oranlarının belli olmasına ilişkin yaptığı paylaşımda; "Merkez Bankası'nın 2024 yılı enflasyon tahmininin dahi yüzde 33, 2025 yılı tahmininin ise yüzde 15 seviyesinde olduğu bir ortamda bu son derece düşük artış oranı büyük hayal kırıklığına yol açmıştır." dedi. 

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Erbakan; "Memur maaşlarına 2024 yılı için “yüzde 15+10”, 2025 yılı için “yüzde 6+5” artış yapılacak.

Merkez Bankası'nın 2024 yılı enflasyon tahmininin dahi yüzde 33, 2025 yılı tahmininin ise yüzde 15 seviyesinde olduğu bir ortamda bu son derece düşük artış oranı büyük hayal kırıklığına yol açmıştır.

Önümüzdeki iki yılda da yoksulluğa mahkum edilen milyonlarca memurumuz, Merhum Erbakan Hocamız’ın Başbakan olduğu 54. Hükümet dönemindeki maaş zamlarını hatırlıyor ve Milli Görüş ruhuna hasret duyuyor." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.