Öne Çıkanlar bitlis ırak atlasglobal çin ukrayna janet yellen faiz oranı değişmedi en düşük kurban fiyatı fiyatlar tbmm terör abd

Gazeteci Bahar Feyzan: “Tuncay Özkan Gitmeden CHP Hiçbir Seçimi Kazanamaz”

Gazeteci Bahar Feyzan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan hakkında önemli iddialarda bulundu. Feyzan, Tuncay Özkan gitmeden çok net söylüyorum CHP hiçbir seçimi kazanamaz.” dedi.

Gazeteci Bahar Feyzan, Seçim gecesi CHP Genel merkezinde yaşananları anlattı.

Feyzan, “Evet Onursal Adıgüzel gitti doğru. Ama asıl şunu söyleyeceğim arkadaşlar. CHP’den Tuncay Özkan gitmeden çok net söylüyorum CHP hiçbir seçimi kazanamaz. Erdoğan’ın ömrü yeter mi bilemem. Ama Erdoğan bir 5 seçim bile kazanır. Tuncay Özkan’ın olduğu bir CHP’de Erdoğan 5 seçim daha kazanır. Hatta ömrü yeter 10 seçim daha kazanır. Çok net söylüyorum bunu.” dedi ve şöyle devam etti:

"Kılıçdaroğlu’nu da kendi yönettiğini düşünüyor"

Feyzan, “Hiçbir şeyden de çekinmeyerek çok net söylüyorum. Partiyi de avcunun içine almış medyasını da kurmuş orda. Partide hiç kimsenin de gözünü açtırmıyor. Bir sesini çıkaran olsa fişini çekiyor. Kemal Bey’i de kendi yönettiğini düşünüyor. Dün akşam Belediye başkanlarına yaptığı şeyi buradan anlatmayacağım. Buradan anlatmayacağım. Çünkü Ayıp olur. Mansur Bey ve Ekrem Bey’e duyduğum saygıdan dolayı buradan anlatmayacağım. “ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.