Öne Çıkanlar KPSS berat albayrak fenerbahçe Ercan Resulov Peugeot Motorcycles Pi Sonsuzluk filmi Bugün tespit edilen hasta sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Pietro Saletta 27 Ocak Gündemi Enis Berberoğlu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu

“Halk Size En Büyük Cevabı 31 Mart'ta Verecek!”

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın, yeni yılla birlikte gelen fahiş zamlara ilişkin değerlendirmede bulundu. İktidarın enflasyonu düşürmek için rasyonel bir adım atmadığını tam aksine getirdiği zamlarla enflasyon artışını kamçıladığını belirten Başkan Yalçın:" Türkiyemizin bu hâle gelmesinin tek sorumlusu iktidardır" dedi.

"Halk size bunun hesabını sorar"

Yeni yılla birlikte köprüden otoyol geçişlerine, harçlardan, market ürünlerine zam geldi. Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Başkan Yalçın, iktidarın ülke yönetimini beceremediğini ifade ederek şunları söyledi:" Vatandaş enflasyondan, pahalılıktan, peş peşe gelen anlamsız zamlardan şikayetçi. İktidar da sözde bu zamları durdurmak, enflasyonu azaltmak için maaşlara zam yapıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan "sizi enflasyona ezdirmeyeceğim" diyerek vatandaşın ağzına bal sürüyor. Fakat söylemlerle eylemler zıtlaşıyor. Maaşlara zam geliyor bu sefer a'dan z'ye her ürüne zam geliyor, devlet daireleri harçlara, cezalara zam yapıyor. Enflasyonun yükselmesini istemeyen bir iktidar maaş zammı yaptıktan sonra devlet dairelerinde zam yapmaz, marketlerin etiket değiştirmesine izin vermez. Denetim yapar, bu enflasyon düşecek der. Yapmıyorlar, işlerine geliyor. Kendi ceplerini dolduruyorlar. Halkın gözünü boyuyorlar. Ama halk bu oyuna gelmez. Ama halk size bunun hesabını sorar. Halk size en büyük cevabı 31 Mart günü sandıkta verecek"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.