Öne Çıkanlar abd Pandemi ırak AİLE sinema Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk deprem Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu

İstifa Eden İYİ Partililer Sarıçam'da Bilal Uludağ Dedi!

İYİ Parti Sarıçam kurucu ilçe başkanı Ahmet Köse öncülüğünde mevcut İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Av. Ömer Arıcı ve yönetim kurulu üyeleri, mahalle temsilcileri ile birlikte istifa eden bin kişilik ekip Sarıçam’da MHP Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ı destekleme kararı aldı.

İYİ Parti eski Sarıçam ilçe başkanı Ahmet Köse; ‘Sarıçam İlçemizde hizmetlerin aksamadan devam etmesi için ekiplerimiz ile istişare ederek aldığımız karar sonucunda mevcut belediye başkanı Bilal Uludağ’ın yanında yer alacağız’

  • Köse: Sarıçam’da 3 Hilal, 1 Bilal ipi göğüsleyecek
  • Köse: ‘Sarıçam’da ya Devlet Başa, ya Kuzgun Leşe’

  • Köse: İlçemizin gelişimi için, Bilal Uludağ dedik

Geçtiğimiz hafta bin kişilik üyesi, ilçe kurucuları beraberinde halen görevde bulunan Sarıçam İlçe Başkanı Av. Ömer Arıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, mahalle temsilcileri ile birlikte istifa eden eski Başkan Ahmet Köse çiftliğinde düzenlediği bir etkinlikte ekip sözcüleri ile yaptıkları toplantı sonucunda 31 Mart yerel seçimlerinde Sarıçam mevcut belediye başkanı Bilal Uludağ’ı destekleme kararı aldı.

Eski Başkan Ahmet Köse; ‘Ekip ile yaptığımız istişare görüşmeleri sonucunda Adana’nın incisi Sarıçam’da hizmetlerin aksamaması ve samimiyetini bildiğimiz siyasi görüşü bizlere daha yakın olan mevcut belediye başkanımız Bilal Uludağ’ı destekleme kararı aldık’ açıklamasında bulundu.

Başkan Ahmet Köse; ‘ Adana’da maddi manevi büyük bir özveri ile emek verdiğimiz kendilerini vazgeçilmez sanan İYİ Parti yetkilileri bilsinler ki;  tabana rağmen siyaset yapılmaz. Türkiye İçin Canla Başla" sloganından yola çıkarak "Ayırmadan Ayrışmadan’ Sarıçam için var gücüyle çalışan Bilal Uludağ’a mazbatasını tekrar teslim ettiğimizde herkes boyunun ölçüsünü alacak. Siyasette kendi duruşunuz olacak, soyadı da bir yere kadar.’ Şeklinde konuştu.

Toplantıda konuşan mevcut Başkan ve MHP Sarıçam Belediye Başkan adayı Bilal Uludağ ise katılımın kendilerinin gücüne güç kattığını söyledi.

Başkan Uludağ; ‘ Ahmet Köse seviyeli ve dürüst bir siyasetçidir. Bölgemizde kendisi ile siyaset yapmak bizim için de heyecan verici olmuştur. İnanıyoruz ki birlikte çok güzel projelere imza atacağız. Güzide bir ekip ve birbirinden değerli Sarıçamlı hemşerilerimiz ile yol yürümek bölge gelişimine ve hizmete birlikte imza atmaktan onur duyarız, evinize ocağınıza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz’ dedi.

Başkan Ahmet Köse Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ için kestiği kurbanı toplantının ardından davetlilere  ikram etti. Mevlüd okundu ve tüm şehitlerin ruhuna dualar okunarak saha çalışmasına başlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.