Öne Çıkanlar Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan tesk chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu AES Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ANTALYA Kuşadası Belediyesi Haberleri rusya devlet başkanı vladimir putin çiftçi gündem başlıkları kültür ve turizm bakanlığı cumhurbaşkanı erdoğan

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Şentürk: “Halk İçin Hak İçin Çalışıyoruz”

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, başkanlığında aylık İl Yönetim Kurulu toplantısı düzenlendi. Ordu ili için birçok yeni kararlar alındığını belirten Başkan Şentürk:" Ordu'da da, tüm Türkiye'de de oyumuzu arttırarak geliyoruz. "dedi.
 


İYİ Parti Ordu İl Başkanı Şentürk, il yönetim kurulu ile dün aylık il yönetim kurulu toplantısı düzenledi. Toplantının gündeminde
Kongre süreçleri, 5. Yıl kuruluş yıl dönümü, çalışmalar,  soru ve öneriler vardı. Toplantının ardından açıklamada bulunan Başkan Şentürk, birçok yeniliğin Ordu'yu beklediğini ifade ederek;" İl ve ilçe teşkilatları olarak seçime dur durak demeden çalışıyoruz. Dün de aylık il yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Yönetim kuruluyla uzun uzadıya konuştuk. Görüş alışverişinde bulunduk. Kongrelerin gidişatından bahsettik.  Seçim çalışmaları hakkında istişarelerde bulunduk. Oylarımız artıyor, bu da bizi onure ve motive ediyor.


"HALKIMIZ YÖNETİMİ İŞİN EHLİNE TESLİM EDECEK"

İYİ Parti her zaman halkı ve hakkı, adaleti düşünen bir parti oldu. Bunun neticesinde de 5. Yılımıza girdik. 5 yıldır halkımız için çalışıyor. Halkımıza en iyi hizmeti sunmak için çabalıyoruz. Biliyoruz ki ilk seçimde halkımız Türkiye'yi işin ehli olan bizlere emanet edecek. Ve biz de halkımıza İYİ hizmetler verecek, muasır seviyelere, en iyilere, hakkettiği yere çıkartacağız. "dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.