Öne Çıkanlar abd Pandemi gündem başlıkları bugünün gündemi ırak cumhurbaşkanı erdoğan AİLE gündem özeti Prof. Dr. Nevzat Tarhan sinema Kudüs Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk

Kadın Başkan Adayı İlk Açıklamasını Köyünde Yaptı

İYİ Parti Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Fatma Gülümser Birol, adaylığının kesinleşmesiyle birlikte ilk resmî açıklamasını, köyünde yaptı. Dutözü’ndeki programda duygusal anlar yaşayan Birol, “Söz veriyorum Kahramankazan’ı Türkiye’nin örnek ilçesi yapacağız” dedi.

Genel merkez, il ve ilçe teşkilatlarından kalabalık bir grupla “ata toprağım” dediği Kahramankazan Dutözü Köyü (Mahalle)’ne giden İYİ Partili Belediye Başkan Adayı Fatma Gülümser Birol, burada köylüler tarafından ilgi ve sevgiyle karşılandı. Partililerle birlikte mahallede tur atan, ailesinden kalan evi gezip köy konağında hemşerileriyle sohbet eden Birol, daha sonra bir açıklama yaptı. Dutözü’nde dedesinin doğduğu evin önünde, gönül verdiği siyasi oluşumun adayı olarak bulunmanın kendisi için paha biçilemez olduğunu söyleyen Gülümser Birol, “İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanlığı Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı sıfatıyla, ülkemin dört bir yanındaki on binlerce kadına rehberlik yaptım. GİK Üyesi olarak karar ve yetki noktasında partime katkıda bulunuyorum. Şimdi de ata toprağım, gözbebeğim Kahramankazan’a hizmete hazırım” dedi.

Kadın Aday Seçilmesi Tesadüf Değil

İYİ Parti’nin, Kahramankazan Belediye Başkan Adaylığı için bir “kadını” seçmiş olmasının kesinlikle tesadüf olmadığının altını çizen Gülümser Birol, “Bu karar; genel başkanı kadın olan bir partinin, Kahramankazan’a verdiği kıymetin, önemin bir sonucudur. Kahramankazan’a kadın eli değmesiyle bir düzen, bir nizam, bereket ve hizmet getirme isteğinin sonucudur. İYİ belediyeciliğin en güzel örneklerinin Kahramankazan’da uygulanması, bunun da bu toprakların evladı olan bir kadının eliyle yapılması için alınmış bir karardır benim adaylığım… Biliyorum ve sizler de biliyorsunuz  Kahramankazan’ın sorunlarının acil çözüme kavuşmaya, kapasitesini ve potansiyelini ortaya çıkaracak önemli projelere ihtiyacı var” diye konuştu.

İYİ Partili Belediye Başkan Adayı Gülümser Birol; Kahramankazan’ın, sanayinin göbeğinde bir ilçe olmasına, bereketli topraklarına rağmen işsizliğin, yoksulluğun kol gezdiği bir bölge olduğunun altını çizdi. Birol, sözlerini şöyle sürdürdü:

Türkiye’nin Örnek İlçesi Yapacağım

“Ulaşım ve altyapı sorunları, çarpık yapılaşma, tarım ve hayvancılıktaki sıkıntılar ve daha niceleri… Partimizin İYİ Belediyecilik ilkeleri; Rüşvet, israf, rant, yolsuzluğun olmadığı vatandaşın her bir kuruşunun hesabını soracağı denetlenebilir belediyeciliktir. Öncelikli ve acil sorunlarımızın çözümleri hazır, hepsine çalıştık. Kahramankazan’ı çevre ilçeler için cazibe merkezi yapacak projelerimiz hazır, kaynak ise israfı önleyerek sağlanacaktır. Kısa sürede bu projelerimiz hayata geçirilecektir. Şimdi, ata toprağım Kahramankazan’ın layık olduğu şekilde yönetilmesi, en iyi hizmeti alması, Başkent’e yaraşır örnek ilçe olması için göreve talibiz. Sahada şahsıma ve partimize gösterilen teveccüh, hemşerilerimin değişime duyduğu özlemle yürekten inanıyorum ki gözbebeğim Kahramankazan’da rekor oyla seçimi biz kazanacağız. Kalpten inanıyorum ki bu topraklarda 2. Satı Kadın olarak ben de tarihe geçeceğim. Kahramankazanlı hemşerilerime söz veriyorum; “Çok çalışacağız, birlikte başaracağız, adil olacağız, hakça paylaşacağız, Kahramankazan’ı sadece Ankara’nın değil Türkiye’nin örnek ilçesi yapacağız.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.