Öne Çıkanlar Covid19 bugünün gündem başlıkları çin binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener ihracat vodafone merkez bankası Afrin

Mehmet Atıcı’dan Gerçek Bayramlar Yerli ve Milli Parti İktidarında Yaşanacak

Yerli ve Milli Parti (YMP) Emeklilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Atıcı, Ramazan Bayramı'nın arefesinde emeklilerin yaşadığı zorluklara dikkat çeken bir basın bülteni yayımladı. Atıcı, mevcut iktidarın emeklilere yönelik politikalarını eleştirerek, emeklilerin bayramı buruk geçirdiğini ve Yerli ve Milli Parti iktidarında gerçek bayramların yaşanacağını vurguladı.



"Emeklilerimiz Bayramı Buruk Kutluyor"

Atıcı mesajında, "Ülkemizde milyonlarca emeklimiz, aldıkları aylıkla zorunlu ihtiyaçlarını bile karşılamakta güçlük çekerken, bayramlarda evlerine bir kilo bayram şekeri almanın hayalini kuruyor. Artık emeklilerimiz, bayram alışkanlığı olan bir kilo şekeri bile gramla almak zorunda kalıyor. Anne ve babalarımız, torunlarına ve çocuklara bayram harçlığı verebilecek durumda değil," dedi.

"Gerçek Bayramlar Yerli ve Milli Parti İktidarında"

Atıcı, emeklilerin sorunlarına kalıcı çözümler sunacak bir iktidarın sadece Yerli ve Milli Parti olabileceğini belirtti: "Emeklilerimizin yüzünü güldürecek, onlara layık olduğu yaşam koşullarını sunacak bir iktidar ancak ve ancak Yerli ve Milli Parti iktidarında mümkündür. İlk genel seçimde iktidara geldiğimizde, tüm ülkemizin, özellikle de emeklilerimizin bayramını bayram gibi kutlayacağı günler gelecek. Bizim iktidarımızda, emeklilerimiz sadece bayramlarda değil, her gün huzur ve refah içinde yaşayacak."

"Birlikte Daha İyi Bir Gelecek İnşa Edeceğiz"

YMP Genel Başkan Yardımcısı Atıcı, "Yerli ve Milli Parti olarak, emeklilerimizin ve tüm vatandaşlarımızın hak ettiği yaşam standartlarına kavuşması için var gücümüzle çalışacağız. Birlikte daha iyi bir geleceği inşa edeceğiz. Tüm emeklilerimizin ve vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı'nı kutlar, herkesi Yerli ve Milli Parti'nin yanında yer almaya davet ederim," diyerek mesajını sonlandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.