Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım Kuşadası Belediyesi gündem ihracat MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vodafone Afrin Gürer Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ataşehir belediyesi bugünün gündem başlıkları

“Savunma Sanayinde Her Gün Yeni Bir Başarıya İmza Atıyoruz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çankırı mitinginde yaptığı konuşmada, “Savunma sanayinde her gün yeni bir başarıya imza atıyoruz. Bir dönem tabanca bile yapamıyorken bugün kendi gemimizi, tankımızı, füzemizi, savaş uçağımızı imal eder hâle geldik” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankırı Belediye Meydanı’nda düzenlenen Çankırı mitingine katılarak bir konuşma yaptı.

Konuşmasında, ülkeye ve millete hizmet için gece gündüz koşturduklarını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sadece mart ayının başından beri doğudan batıya, kuzeyden güneye 23 farklı ilimizi ziyaret ettik. Yabancı misafirlerimizin yanı sıra şehit ailelerinden sağlık personelimize, şoförlerimizden vakıf ve derneklerimize toplumumuzun her kesiminden insanımızla kucaklaştık, hasbihâl ettik, iftar sevincini paylaştık. Şehirlerimize kazandırdığımız eserlerin ve yatırımların resmî açılışlarını gerçekleştirdik. Telefon diplomasisiyle bölgemizdeki krizlere ve savaşlara çözüm yolları geliştirmeye gayret ettik” dedi.

“BİZİM GÜNDEMİMİZDE İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ ASRA TÜRK MÜHRÜNÜ VURMAK VAR”

Mazlumlara el uzatmak, zalimlerin zulümlerine dur demek için çalıştıklarını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Deprem bölgesinde inşasını tamamladığımız 76 binden fazla konutun kuralarını çekerek depremzedelerimizi yeni yuvalarına yerleştirdik. Daha bunun gibi nice faaliyetle, nice hamleyle Türkiye’yi büyütmenin, Türkiye Yüzyılı’nı inşa etmenin çabasındayız” ifadesini kullandı.

“Bizim gündemimizde deprem bölgesi var” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizim gündemimizde dünyanın dört bir yanındaki kardeşlerimiz var. Bizim gündemimizde aziz milletimizi layıkıyla temsil etmek var. Bizim gündemimizde içinde bulunduğumuz asra Türk mührünü vurmak var. Bizim gündemimizde ülkemizin ekonomisini güçlendirmek, ihracatını artırmak, tarımını, turizmini, sanayisini geliştirmek var. Bizim gündemimizde Türkiye’yi dünyanın devler ligine yükseltmek var.”

Savunma sanayinde her gün yeni bir başarıya imza attıklarını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bir dönem, toplu iğne, tabanca bile yapamıyorken bugün kendi gemimizi, tankımızı, füzemizi, savaş uçağımızı imal eder hâle geldik” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.