Öne Çıkanlar tesk Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan Kuşadası Belediyesi Haberleri Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş çiftçi gündem başlıkları galatasaray Haydarpaşa Lisesi Uzm. Dr. Selda Yılmaz Kültürel Barış Pınarı Bölgesi Cumhurbaşkanlığı kabinesi

“Sonuçlar Kesinleşeceğine Kadar Kimse Bir Oldu Bitti Yaratmasın"

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti sözcüsü Faik Öztrak, "sandık görevlilerimize ve müşahid arkadaşlarımıza özellikle görevlerini bir kere daha hatırlatmak istiyorum. Sayım sırasında yapılabilecek tüm usulsüzlükleri takip edip önleyeceksiniz. Islak imzalı tutanakların seçim kurullarına güvenle ulaşmasını sağlayacaksınız. Birleştirme tutanaklarını takip edeceksiniz ve ıslak imzalı tutanakları genel merkezimize hızla ulaştıracaksınız. Bütün bu işlemler bitene kadar görevinizin başından ayrılmayacaksınız. Devletin resmi ajansı tarafından açıklanan ilk sonuçların nasıl manipüle edildiğini, ne kadar hızlı değiştiğini bu seçimin ilk turu dahil Ak parti dönemindeki bütün seçimlerde gördük. Bu yüzden tekrar ediyorum görevinizin başından ayrılmayacaksınız. Ayrıca biradan net bir uyarıda bulunuyoruz. Sonuçlar kesinleşeceğine kadar kimse bir oldu bitti yaratmasın. Balkon konuşmalarıyla suyu bulandırmaya kalkışmasın." dedi. 

CHP sözcüsü Öztrak oy verme işlemi tamamlanmasın ardından basın açıklamasında bulundu. Ööztark'ın açıklaması şöyle; 

"Seçimi bir demokrasi şenliğine çeviren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu seçimde görev alan polisimize, jandarmamıza ve diğer kamu görevlilerine de teşekkürü bir borç biliyoruz. şimdi seçimin en kritik aşamasındayız. Oylara, oy çuvallarına ıslak imzalı tutanaklara sahip çıkacağız. Mevcut ve önceki dönem milletvekillerimiz, parti meclisi ve yüksek disiplin kurulu üyelerimiz, örgütlerimiz, yerel yönetimlerimiz her türlü engellemeye rağmen seçim bölgelerinde görevlerinin başındalar. Sandık başındaki arkadaşlarımız, müşahidlerimiz üstün bir sorumluluk anlayışıyla görevlerini sürdürüyorlar. Bizde genel merkemizde kurduğumuz veri sistemiyle sandık sonuçlarını takip ediyoruz. Üstüne basa basa söylüyorum. milletimizin iradesini sonuna kadar koruyacağız ve kazanacağız. Sadece iki adayı oyladığımız için sonuçlar bu akşam hızla belli olacak. tüm  yetkilileri sağduyulu davranmaya ve görevlerini layıkıyla yapmaya davet ediyoruz. sandık görevlilerimize ve müşahid arkadaşlarımıza özellikle görevlerini bir kere daha hatırlatmak istiyorum. Sayım sırasında yapılabilecek tüm usulsüzlükleri takip edip önleyeceksiniz. Islak imzalı tutanakların seçim kurullarına güvenle ulaşmasını sağlayacaksınız. Birleştirme tutanaklarını takip edeceksiniz ve ıslak imzalı tutanakları genel merkezimize hızla ulaştıracaksınız. Bütün bu işlemler bitene kadar görevinizin başından ayrılmayacaksınız. Devletin resmi ajansı tarafından açıklanan ilk sonuçların nasıl manipüle edildiğini, ne kadar hızlı değiştiğini bu seçimin ilk turu dahil Ak parti dönemindeki bütün seçimlerde gördük. Bu yüzden tekrar ediyorum görevinizin başından ayrılmayacaksınız. Ayrıca biradan net bir uyarıda bulunuyoruz. Sonuçlar kesinleşeceğine kadar kimse bir oldu bitti yaratmasın. Balkon konuşmalarıyla suyu bulandırmaya kalkışmasın. Milletimiz saat 19.00'da yapacağımız açıklamayı beklesin." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.