Öne Çıkanlar galatasaray meteoroloji milli savunma bakanlığı Dokunulmazlık almanya çin eskişehir hepatitten korunma yöntemleri yenimahalle belediyesi hava durumu terör kemal kılıçdaroğlu

“Türk Milleti Vatanımızın Bütünlüğü ve Ulusumuzun Birliğine Kasteden Emperyalistlere Fırsat Vermeyecektir”

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, seçim sonuçlarına ilişkin yaptığı açıklamada;  "Türk milleti emperyalizme hizmet eden terör örgütlerine ve mensuplarıyla yol yürüyenlere fırsat vermeyeceğini, devlet yönetiminde tecrübe ve istikrarın önemini vurgulamıştır. İnanıyor ve güveniyorum ki asil Türk milleti 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı ezici bir çoğunlukla yeniden seçecek, devletimizin bekası, vatanımızın bütünlüğü ve ulusumuzun birliğine kasteden emperyalistlere fırsat vermeyecektir." dedi. 

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Aksakal, "13.Cumhurbaşkanı seçimi için YSK ikinci tur kararını açıkladı. 28 Mayıs Pazar günü yeniden sandığa gideceğiz. Türk milleti; Cumhuriyetimizin 100. yılında kuruluş felsefemize, Gazi Mustafa Kemâl Atatürk'ün TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE idealine bağlılığını net bir şekilde ortaya koymuştur.

Bu amaçla emperyalizme hizmet eden terör örgütlerine ve mensuplarıyla yol yürüyenlere fırsat vermeyeceğini, devlet yönetiminde tecrübe ve istikrarın önemini vurgulamıştır.

İnanıyor ve güveniyorum ki asil Türk milleti 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı ezici bir çoğunlukla yeniden seçecek, devletimizin bekası, vatanımızın bütünlüğü ve ulusumuzun birliğine kasteden emperyalistlere fırsat vermeyecektir." ifadelerine yer verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.