Öne Çıkanlar ankara tsk chp konya diyarbakır deprem sgk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank bodrum ırak cumhurbaşkanı erdoğan pakistan

“Ülkemizin Geleceği İçin Sağlam Temeller Atmayı Hedefliyoruz”

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın, yaklaşan yerel seçimler öncesi ittifak politikaları ve partinin duruşu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Yalçın, Türkiye İttifakı'nın önemini vurgulayarak, ittifak kurmanın ötesinde, bu ittifakı cazibe merkezi haline getirmenin gerekliliğine dikkat çekti.



Genel Başkan Yalçın, "Türkiye İttifakı'nın bir parçası olarak, bizim amacımız sadece seçim ittifakları kurmak değil, aynı zamanda bu ittifakı ülkemizin her kesimini kucaklayacak bir cazibe merkezi yapmaktır. Yalnızca mantık ve matematiksel hesaplarla değil, parti ve adaylarımızın menfaatleri doğrultusunda hareket ediyoruz," dedi.

Yalçın, ABP'nin siyaset anlayışının müzakerelere ve işbirliğine açık olduğunu belirtti. "Siyaset, 24 saat içinde bile değişebilir. Bizim duruşumuz, pazarlık üzerine değil, ilkeler temelinde şekillenmiştir. Belediyeleri kazanmak kadar, milletimizin rızasını ve güvenini kazanmak da bizim için büyük önem taşımaktadır," şeklinde konuştu.

ABP Genel Başkanı, partinin Türkiye İttifakı'nı anlatmak ve diğer siyasi partilere bu ittifaka katılma davetiyesi göndermek için çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti. Yalçın, "Anadolu Birliği Partisi olarak, seçimlerde başarılı olmanın yanı sıra, ülkemizin geleceği için sağlam temeller atmayı hedefliyoruz," diyerek sözlerini tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.