Öne Çıkanlar Covid19 bugünün gündem başlıkları çin binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener ihracat vodafone merkez bankası Afrin

Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu 'Er Geç İktidar' Diyor.!

Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, "Yerli ve Milli Parti, Er Geç iktidar olacak. Ama Çok Geç Değil!!" diyerek, Türkiye siyasetinde dengeleri değiştirecek bir iddiayı ortaya koydu. 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Mutlu, seçimlerin bir dönüşüm ve uyanışın habercisi olduğunu vurguladı.



Genel Başkan Mutlu açıklamasında, "Bu seçim, iktidara gereken dersi vermek için bir fırsattır. Aynı zamanda, değişime ayak uyduran CHP'ye verilen bir şanstır. İstikrarsızlık abidesi olarak görülen İyi Parti'yi ve diğer partileri politik sahneden silmek için bir vesiledir," dedi.

Genel Başkan Mutlu, Yerli ve Milli Parti'nin önünün açık olduğuna ve ilk genel seçimlerde tüm oyları toplayacaklarına olan inancını dile getirdi: "Genç liderimiz ve dinamik kadromuzla kuruluşumuzu tamamladık. Yeni ve diri bir 3. parti olarak ilk genel seçimde tüm oyları toplayacağımızdan eminiz. Çünkü bizim gücümüz, sadece Allah’ımıza ve milletimize dayanmaktadır. Vatanımıza, bayrağımıza, anayasanın ilk dört maddesine ve Atatürk ilkelerine olan bağlılığımız bizim için kutsal değerlerdir."

"Yerli ve Milli Parti olarak Türkiye'nin dört bir yanında sesimizi duyurmaya devam edeceğiz ve 'Bekle bizi Türkiye' diyoruz. Bu seçim, gelecekte kazanacağımız çok daha büyük zaferlerin ilk adımıdır," diyen Mutlu, partinin ve üyelerinin vatansever mücadelesine vurgu yaptı.

Yerli ve Milli Parti, tüm Türkiye'yi kapsayacak bir iktidar yolunda ilerlerken, Teoman Mutlu'nun liderliğinde, ülkenin demokratik ve milli değerlere olan inancını pekiştirecek adımlar atmaya devam edeceğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.