Öne Çıkanlar Covid19 Pandemi esnaf tesk Dokunulmazlık chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu tsk Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan KENAN DOĞULU bodrum ANTALYA gülben ergen

Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Metin Ertem'den Alişan'ın Sağlık Durumuna İlişkin Açıklama

Acıbadem Kozyatağı Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Metin Ertem, ameliyat olan ünlü sanatçı Alişan'ın sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulundu. Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Metin Ertem, "Ameliyat başarılı geçti. Sayın  Alişan’ın genel durumu iyi." dedi. 

Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Metin Ertem'in Alişan'ın sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklama şöyle; 

"Karnının sağ tarafında gelişen yoğun ağrı şikayeti ve akut apandisit tanısı ile 28.01.2024 tarihinde (bugün) Acıbadem Kozyatağı Hastanesi’ne başvuran ünlü sanatçı Alişan, hızlıca ameliyata alındı. 

Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Metin Ertem, ünlü sanatçının ameliyat sonrası sağlık durumuna ilişkin olarak şu bilgileri verdi:  “Sanatçımız Alişan’ı akut apandisit tanısı ile saat 16:00’da ameliyata aldık. Ameliyat başarılı geçti. Sayın  Alişan’ın genel durumu iyi. Tüm sevenlerine ve Alişan’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.